x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ciolacu, despre o eventuală candidatură comună PSD-PNL la prezidențiale: Să ajungem pe 10 iunie

Ciolacu, despre o eventuală candidatură comună PSD-PNL la prezidențiale: Să ajungem pe 10 iunie

de Redacția Jurnalul    |    02 Apr 2024   •   11:41
Ciolacu, despre o eventuală candidatură comună PSD-PNL la prezidențiale: Să ajungem pe 10 iunie
Sursa foto: Hepta

Marcel Ciolacu evită să se pronunțe asupra unei eventuale candidaturi comune PSD-PNL la alegerile prezidențiale: „Haideți să ajungem pe data de 10 iunie și o să luăm o hotărâre dacă facem o alianță politică de această dată”.

„Haideți să ajungem pe data de 10 iunie, lucru pe care l-am spus și eu, și domnul Nicolae Ciucă, că vom face o coaliție după 10 iunie, să vedem votul românilor pe 9 iunie (la alegerile locale și europarlamentare - n.r.) și o să luăm o hotărâre dacă facem o alianță politică de această dată”, spune Marcel Ciolacu despre o eventuală candidatură comună PSD-PNL la prezidențiale.

„Nicolae Ciucă nu are ce face, pentru că îl obligăm”, spunea sâmbătă Rareș Bogdan despre o eventuală candidatură a liderului PNL la alegerile prezidențiale.

El precizează că „nu se trag sfori, este în statutul PNL - președintele partidului trebuie să își asume candidatura pentru președinție”.

(sursa: Mediafax)

×