x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulaţia rutieră a fost închisă sau restricţionată pe mai multe segmente de drum

Circulaţia rutieră a fost închisă sau restricţionată pe mai multe segmente de drum

29 Dec 2014   •   10:52
Circulaţia rutieră a fost închisă sau restricţionată pe mai multe segmente de drum

Circulaţia rutieră a fost închisă sau restricţionată pe mai multe segmente de drum din cauza vremii nefavorabile, în vederea prevenirii unor situaţii de risc pentru participanţii la trafic, a anunţat luni Monica Dajbog, purtătorul de cuvânt al MAI.

Oficialul MAI a spus că duminică noapte, din cauza viscolului puternic, începând cu ora 02,45, circulaţia a fost închisă pe un segment de aproximativ 9 km din DN2N, între localităţile Bogza şi Dumbrăveni - judeţul Vrancea. Tot în Vrancea, pe DN23B, traficul a fost temporar închis începând cu ora 03,30, pe un sector de aproximativ 12 km între localităţile Măicăneşti şi Ciorăşti.

De asemenea, începând cu ora 01,15 a fost restricţionată circulaţia pe DN 22, între localităţile Râmnicu Sărat şi Brăila (aproximativ 80 km), pentru autoturisme a căror capacitate depăşeşte 3,5 tone.Din cauza evoluţiei nefavorabile a vremii şi în scop preventiv, tronsonul cuprins între Râmnicu Sărat şi limita cu judeţul Brăila a fost închis traficului, începând cu ora 04.30.

Temporar, a mai fost închisă circulaţia şi în judeţul Galaţi, pe DN24D, începând cu ora 04.30, dar şi în judeţul Bacău, pe DJ 252 B, pe un segment de aproximativ 10 km, între localităţile Ocheni şi Gaiceana.

La ora 8,00 dimineaţă drumurile naţionale din judeţul Buzău au fost închise preventiv, respectiv DN 2, DN1B, BN2B, DN 2C şi DN10. Totodată, de la ora 8,30 autostrada A2 a fost închisă între Bucureşti şi Drajna pe ambele sensuri. Rutele ocolitoare sunt DN 3 şi DN 3A. De la aceeaşi oră a fost închise temporar toate drumurile naţionale din judeţul Brăila exceptând DN 22 Brăila-Galaţi.

Monica Dajbog a subliniat că toate aceste secţiuni de drum vor fi deschise imediat ce traficul rutier se va desfăşura în condiţii de siguranţă.

Începând de duminică seară porturile Constanţa Nord, Constanţa Agigea, Mangalia şi Midia Năvădari, inclusiv canalul de navigaţie Sulina, au fost închise din cauza vântului puternic.

Poliţia Română a dispus măsura preventivă de închidere sau restricţionare a circulaţiei rutiere pe sectoarele de drum care au devenit impracticabile temporar din cauza viscolului şi a zăpezii.

×