x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Circulatie bară la bară pe DN1, pe sensul de urcare spre staţiunile de pe Valea Prahovei

Circulatie bară la bară pe DN1, pe sensul de urcare spre staţiunile de pe Valea Prahovei

22 Iun 2013   •   14:51
Circulatie bară la bară pe DN1, pe sensul de urcare spre staţiunile de pe Valea Prahovei

Traficul rutier se desfăşoară cu dificultate, sâmbătă după-amiază, pe DN 1, pe sensul de urcare spre staţiunile montane de pe Valea Prahovei, probleme fiind înregistrate în zona localităţii Comarnic, unde, din cauza unui accident rutier în urma căruia un copil a murit, circulaţia a fost restricţionată pe unul dintre sensuri timp de câteva zeci de minute.

Potrivit Poliţiei Prahova, coloana de maşini s-a format pe sensul de mers Ploieşti-Braşov al DN 1, în zona Comarnic, unde, din cauza accidentului, timp de câteva zeci de minute s-a circulat pe un singur fir. Autoturismele prinse în coloană rulează cu o viteză de aproximativ 30 de km/oră.

Circulaţia a fost reluată, astfel că se circulă pe ambele sensuri ale DN 1.

Din cercetările efectuate la locul accidentului, pe DN 1, la Comarnic, a reieşit faptul că, sâmbătă după-amiază, copilul în vârstă de şapte ani a traversat neregulamentar şi a fost lovit mortal de un autoturism.

Şeful Serviciului Judeţean de Ambulanţă Prahova, Daniel Nicolae, a declarat, pentru Agrpres, că victima a suferit multiple traumatisme severe, respectiv traumatism cranio-cerebral grav, traumatism toracic sever, fracturi ale membrelor inferioare şi fractură de coloană cervicală, în urma rănilor grave suferite copilul pierzându-şi viaţa.

Traficul rutier pe sensul de coborâre dintre Braşov spre Ploieşti a fost restricţionat şi deviat prin Breaza timp de câteva zeci de minute. Circulaţia a fost reluată pe ambele sensuri ale DN 1.

×