x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Cîțu: Să nu se închidă niciun centru de vaccinare

Cîțu: Să nu se închidă niciun centru de vaccinare

02 Sep 2021   •   17:25
Cîțu: Să nu se închidă niciun centru de vaccinare

Campania de vaccinare trebuie să continue, le-a spus Florin Cîțu prefecților: „Trebuie să ne asigurăm că avem capacitate de vaccinare intactă, să nu se închidă niciun centru de vaccinare”.

„Este clar, avem un număr în creștere de persoane infectate. Trebuie să fim foarte atenți. Campania de vaccinare trebuie să continue. Trebuie să ne asigurăm că avem capacitate de vaccinare intactă, să nu se închidă niciun centru de vaccinare, să oferim oamenilor posibilitatea să se vaccineze exact cum a fost și până acum”, le-a spus Florin Cîțu prefecților într-o videoconferință.

El le-a mai cerut prefecților să continue campania de informare asupra beneficiilor vaccinării, în special în zonele rurale.

„Toți oamenii trebuie să aibă toate informațiile, toate datele necesare despre vaccinare. (..) Trebuie să continuăm și campania de informare cu beneficiile vaccinării persoanelor sun 18 ani. Trebuie să discutăm cu părinții și să le oferim toate răspunsurile despre vaccinare”, adaugă Cîțu.

De asemenea, premierul spune că polițiștii trebuie să verifice fiecare caz de falsificare a certificatelor de vaccinare.

În ultimele 24 de ore au fost înregistrate 1.470 de cazuri noi de infectare cu coronavirus, iar 26 de pacienți au murit. 322 de persoane sunt internate la ATI.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: florin citu