x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Trafic infernal pe Valea Prahovei. Coloană de mașini pe cel putin 11 kilometri pe Valea Prahovei

Trafic infernal pe Valea Prahovei. Coloană de mașini pe cel putin 11 kilometri pe Valea Prahovei

de Redacția Jurnalul    |    21 Iul 2023   •   20:13
Trafic infernal pe Valea Prahovei. Coloană de mașini pe cel putin 11 kilometri pe Valea Prahovei

S-au format coloane de mașini de aproximativ 9 kilometri pe sensul de urcare și 11 kilometri pe cel de coborâre al DN 1 Ploiești - Brașov, după un accident. Trafic intens este pe toate drumurile care duc spre mare sau spre munte, potrivit Centrului Infotrafic.

​Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că valorilor de trafic pe principalele artere rutiere, la ora 20:00, sunt ridicate.

Astfel, pe DN 1 Ploiești - Brașov, valorile de trafic sunt foarte ridicate în zona stațiunii Bușteni, unde s-a produs accidentul rutier dintre un autoturism și un microbuz de transport persoane. Sunt formate coloane lungi de autovehicule, de aproximativ 9 kilometri pe sensul de urcare și 11 kilometri pe cel de coborâre.

Pe DN 7 Pitești - Sibiu este trafic intens în localitatea Boița, județul Sibiu, în ambele direcții.

Pe DN 39 Constanța - Vama Veche s-au format coloane de autovehicule între stațiunile Eforie Nord și Eforie Sud.

Pe A 1 București - Pitești sunt valori de trafic ridicate pe sensul de mers către Pitești, fără a fi formate coloane de mașini.

Pe A1 Sibiu - Deva este o coloană de autovehicule de peste 5 kilometri, la coborârea către DN 7, în zona localitatea Boița, din județul Sibiu.

Pe A 2 București - Constanța sunt valori de trafic în descreștere în direcția către Constanța. Sunt înregistrate în medie 25-30 autovehicule/minut.

Pe A 3 București - Ploiești este trafic ușor intens pe sensul dinspre București, iar pe A 4 Ovidiu - Agigea, valorile de trafic sunt normale.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: coloana Infotrafic Valea Prahovei.