x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Concluzia lui Falcă, pe Facebook: "Românu', neam de traistă!"

Concluzia lui Falcă, pe Facebook: "Românu', neam de traistă!"

de Veronica Micu    |    12 Feb 2014   •   13:59
Concluzia lui Falcă, pe Facebook: "Românu', neam de traistă!"

Primarul Aradului, Gheorghe Falcă, le-a împărtăşit prietenilor săi de pe Facebook concluzia pe care a tras-o ca edil al urbei: românii sunt neam de traistă!

Gheorghe Falcă este foarte activ pe celebra reţea de socializare. Cel puţin aşa pare dacă arunci o privire pe pagina sa de Facebook. Ieri, edilul chiar şi-a cerut scuze pentru că a întârziat la "întâlnirea" cu fanii săi internauţi.

"Îmi cer scuze pentru întârziere, dar am participat la dezbaterile din comisii pe tema bugetului. Începem discuţiile de astăzi având ca temă candidatura Aradului la titlul de Capitală Culturală Europeană", a fost mesajul postat de primarul Falcă.

Mesajul edilului a fost urmat de zeci de comentarii, multe dintre ele fiind răspunsuri ale lui Falcă date celor care pun întrebări, cer sfaturi sau apreciază activitatea de la primărie.

Edilul Aradului nu ezită să-i şi certe pe arădeni. Falcă le-a reproşat concitadinilor că "trebuie să fie mai civilizaţi" şi chiar i-a făcut "nesimţiţi" pe cei care calcă pe "iarba nouă" pusă în oraş. "Dacă nu se face, de ce nu se face, dacă se face, ne batem joc", spune edilul. Într-un final, concluzia primarului arădean este una tranşantă: "...aşa e românu'! Neam de traistă!"

"Trebuie ca orasul sa fie MULT mai curat iar cladirile din centru, si nu numai, mai ingrijite ca sunt cam gri si amarate iar multe stau sa se darame,Spatii verzi mai multe , piste pentru bicilisti, iar oamenii trebuie sa fie mai civilizati . Ma uitam cum se pune iarba noua prin Vlaicu , iar oameni in continuare trec strada prin locuri nepermise peste acele portiuni de iarba proaspata. In cateva sap[tamani iar o sa fie carari si cararute peste tot.Nesimtiti cu carul. Daca nu se face, de ce nu se face, daca se face, ne batem joc..ca asa e romanu' ! Neam de traista", este comentariul postat de Gheorghe Falcă pe contul său de Facebook.

×