x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constan,ta - Un poliţist s-a omorăt cu pistolul din dotare

Constan,ta - Un poliţist s-a omorăt cu pistolul din dotare

de Mara Raducanu    |    Emilia Sava    |    06 Noi 2007   •   00:00

Un poliţist de frontieră constănţean s-a sinucis ieri-dimineaţă cu pistolul din dotare, in timp ce era de serviciu pe o navă din Portul Mangalia.


Un poliţist de frontieră constănţean s-a sinucis ieri-dimineaţă cu pistolul din dotare, in timp ce era de serviciu pe o navă din Portul Mangalia.

Ionescu Valentin Gabriel, in vărstă de 36 de ani, angajat la Poliţia de Frontieră din anul 2000 şi incadrat la Grupul de Nave Mangalia, a intrat in serviciul de pază duminică dimineaţă.

Ieri-dimineaţă bărbatul le-a spus colegilor că se retrage pentru a-şi curăţa pistolul. La scurt timp, aceştia au auzit o impuşcătură. La faţa locului s-au deplasat imediat reprezentanţi ai Poliţiei de Frontieră Constanţa. Colegii săi spun că nu inţeleg ce motive ar fi avut tănărul să se sinucidă şi că nu pot justifica gestul făcut. Mai mult, ei l-au caracterizat pe poliţist ca fiind un "tip calm, cu care nu au avut niciodată conflicte şi care şi-a făcut intotdeauna bine meseria". Potrivit apropiaţilor, cel mai probabil Ionescu s-a sinucis după ce soţia sa il anunţase că intenţionează să divorţeze. Poliţistul locuia in Constanţa, era căsătorit şi nu avea copii.

Conducerea Poliţiei de Frontieră Constanţa şi procurorii Parchetului de pe lăngă Tribunalul Constanţa au deschis o anchetă pentru a stabili imprejurările in care s-a produs incidentul şi motivele care l-au determinat pe poliţist să se sinucidă.

×
Subiecte în articol: observator