x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Constanța: Cei patru copii, dispăruți de marți de acasă, căutați în stațiunile de pe litoral

Constanța: Cei patru copii, dispăruți de marți de acasă, căutați în stațiunile de pe litoral

de Redacția Jurnalul    |    27 Iul 2024   •   11:40
Constanța: Cei patru copii, dispăruți de marți de acasă, căutați în stațiunile de pe litoral

Cei patru copii, cu vârste între 7 și 12 ani, dispăruți de marți de acasă, din localitatea Mereni, județul Constanța, sunt căutați de polițiști în toate stațiunile de pe litoral, dar și în localitățile din apropierea domiciliului.

„Se desfășoară în continuare căutări pe raza tuturor stațiunilor litoralului, dar și în localitățile din proximitatea adresei de domiciliu”, a transmis sâmbătă dimineața Poliția Constanța.

Polițiștii din cadrul Poliției orașului Techirghiol au fost sesizați vineri cu privire la plecarea voluntară a minorilor Gelil Șaip, de 7 ani, Serdal Șaip, de 9 ani, Baran Șeip, de 10 ani și Ezen Memet, de 12 ani, toți din localitatea Mereni, județul Constanța.

Poliția Constanța face apel la cetăţenii care pot furniza orice informaţii în legătură cu acești copii să contacteze numărul unic pentru apeluri de urgență 112 sau Dispeceratul I.P.J. Constanța, tel. 0241.611.364.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: stațiuni litoral copii disparuti