x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dezastrul lăsat de furtună în Capitală! Copaci căzuţi, străzi inundate şi trafic paralizat

Dezastrul lăsat de furtună în Capitală! Copaci căzuţi, străzi inundate şi trafic paralizat

de Redacția Jurnalul    |    08 Iun 2024   •   18:04
Dezastrul lăsat de furtună în Capitală! Copaci căzuţi, străzi inundate şi trafic paralizat
Sursa foto: Antena3CNN

Pompierii din cadrul ISU București-Ilfov au intervenit sâmbătă pentru degajarea mai multor copaci care au căzut pe mașini și străzi în timpul avertizărilor de furtună emise de ANM.

Astfel, potrivit pompierilor, a fost semnalat un copac căzut pe Strada Jandarmeriei, un altul căzut pe un autoturism pe Strada Constantin Dobrogeanu Gherea, dar și cabluri căzute pe Șoseaua Petricani. De asemenea, pe Strada Navigației s-a intervenit pentru un copac căzut pe o mașină, pe Strada Câmpul Pipera pentru un copac căzut pe fire electrice, iar pe Strada Madrigalului pentru îndepărtarea unei crengi căzute din copac.

Totodată, în Balotești, Ilfov, au fost semnalați copaci căzuți pe drumul național.

ISU București-Ilfov a mai anunțat că pompierii au mai fost sesizați despre inundații produse pe DN 1A, în localitatea Mogoșoaia, pe Șoseaua Străulești, pe Strada Izbiceni unde un garaj a fost inundat, dar și despre o casă inundată pe strada Gârlei. Pe Strada Eugen Jebeleanu, un stâlp căzut a blocat drumul.

Capitala și mai multe localități din județul Ilfov au fost sâmbătă după-amiaza sub avertizare Cod portocaliu de grindină, vânt și descărcări electrice.

 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×
Subiecte în articol: copaci Cod portocaliu bucuresti ISU