x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Doliu în lumea interlopă. A murit „Stăpânul Moldovei”. Costel Corduneanu a încetat din viață într-un spital din Târgu Mureș

Doliu în lumea interlopă. A murit „Stăpânul Moldovei”. Costel Corduneanu a încetat din viață într-un spital din Târgu Mureș

de Redacția Jurnalul    |    15 Apr 2024   •   13:30
Doliu în lumea interlopă. A murit „Stăpânul Moldovei”. Costel Corduneanu a încetat din viață într-un spital din Târgu Mureș

Costel Corduneanu, cunoscut ca una dintre cele mai marcante figuri ale lumii interlope din Iași și liderul clanului Corduneanu, a încetat din viață în urma unei intervenții chirurgicale la cord. Potrivit ultimelor informații, el se afla internat într-un spital din Târgu Mureș, iar operația a avut un final tragic.

În luna martie a acestui an, Costel Corduneanu a suferit o intervenție chirurgicală complicată.

Ulterior, potrivit CANCAN, temutul interlop Costel Corduneanu ar fi suferit, după operația din luna martie, o hemoragie internă. Din nou, ar fi fost salvat în ultima clipă de medici, aceștia făcând eforturi susținute pentru a-l stabiliza pe cunoscutul interlop.

Decesul lui Costel Corduneanu a fost confirmat prin intermediul unei postări realizate pe rețelele de socializare inclusiv de nepotul său.

Interlopul, supranumit „Stăpânul Moldovei” sau chiar „Ștefan cel Mare al Moldovei”, a fost una dintre cele mai temute prezențe din lumea interlopă românească. Cu multiple acuzații și pedepse anterioare, Costel Corduneanu a fost eliberat din penitenciar în septembrie 2020, potrivit Antena 3 CNN.

Clanul Corduneanilor, condus de Costel, a fost implicat în diverse activități ilegale, iar structura sa era comparată de procurori cu cea a organizației teroriste al-Qaeda, cu membri cu roluri bine definite și acțiuni coordonate.

Înainte de a deveni o figură prominentă în lumea interlopă, Costel Corduneanu a avut o carieră sportivă notabilă. El a reprezentat România la Jocurile Olimpice, ocupând locul 9 la Barcelona în 1992 și locul 14 la Atlanta în 1996 în disciplina luptelor. Fratele său, Gheorghe Corduneanu, a fost și el prezent la Olimpiade, clasându-se pe locul 7 în 1996, la categoria 48 kg.

×