x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crimă la un botez, în Prahova: Un bărbat de 38 de ani a fost ucis pentru o ţigară

Crimă la un botez, în Prahova: Un bărbat de 38 de ani a fost ucis pentru o ţigară

de Mediafax    |    21 Aug 2011   •   11:35

Potrivit purtatorului de cuvant al Inspectoratului de Politie Judetean Prahova, Radu Dan, un barbat de 38 de ani care participa sambata la o petrecere in localitatea Crivina, a fost omorat, dupa ce a fost lovit de un alt barbat, in varsta de 28 de ani, care a venit la petrecere neinvitat.

Agresorul a fost retinut de catre politisti, iar audierile in acest caz au inceput, fiind coordonate de un procuror, a precizat reprezentantul Politiei Prahova.

Conform unuia dintre martorii la incident, crima a avut loc intr-un restaurant din centrul satului Crivina, comuna Gorgota. Presupusul agresor, care se numeste Bogdan Banuta si este din comuna, a intrat in restaurantul unde avea loc petrecerea organizata cu ocazia unui botez, petrecere la care nu fusese invitat. Banuta a mers la un barbat caruia i-a cerut o tigara. Acesta nu a vrut sa-i dea tigara, cei doi luandu-se la cearta, dupa cum sustin martorii.

La un moment dat, Banuta l-a lovit pe barbatul cu care se certa, acesta a cazut cu capul de podea, iar Banuta a sarit cu picioarele pe capul victimei. In momentul in care medicii de la ambulanta au sosit in restaurantul unde a avut loc altercatia, nu au mai putut decat sa constate decesul.

Martorii spun ca victima avea doi copii, iar sotia sa este insarcinata cu al treilea copil. Barbatul lucra in constructii.

Aceiasi martori sustin ca agresorul este cunoscut drept un barbat violent si ca nu este prima data cand are probleme legate de nerespectarea legii.

×