x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crimele de la Caracal. Fosta profesoară a Alexandrei a mers de mai multe ori la ocazie cu Gheorghe Dincă

Crimele de la Caracal. Fosta profesoară a Alexandrei a mers de mai multe ori la ocazie cu Gheorghe Dincă

29 Iul 2019   •   10:39
Crimele de la Caracal. Fosta profesoară a Alexandrei a mers de mai multe ori la ocazie cu Gheorghe Dincă
Sursa foto: Captura Antena 3

Fosta profesoară a Alexandrei Măceşanu, fata ucisă apoi incendiată într-o casă din Caracal după ce a fost luată la ocazie de Gheorghe Dincă, a mărturisit că şi ea a mers de mai multe ori cu maşina criminalului. 

Olga Filip, instructor la Şcoala de Arte şi Meserii din Slatina, a declarat că a mers de mai multe cu ocazia, luată de Gheorghe Dincă, bărbatul care, ieri, a recunoscut că le-a ucis pe Alexandra Măceșanu și Luiza Melencu. 

"Este un punct în Caracal de unde se ia ocazia, de lângă un sediu bancar situat pe şoseaua către Slatina. Şi preferam să merg cu acest om pentru că era aşa apropiat de vârsta mea. Ziceam că are peste 60 de ani, e om trecut prin viaţă. Şi pe traseu era atent, concentrat pe volan. Nu asculta radio, nu încerca să lege discuţii", a declarat fosta profesoară a Alexandrei Măceşanu, potrivit site-ului Libertatea, citat de Observator.tv .

Potrivit Olgăi Filip, Dincă "nu avea o maşină de taxi, ci o maşină personală". 

"O maşină gri deschis. Când venea să ia la ocazie, întreba unde mergeţi? Spuneam la Dobrosloveni şi răspundea doar: haideţi! Aceasta era singura comunicare. Eu aveam şi un traseu scurt de 5-6 kilometri. Şi am mers cu el de maximum trei ori", a continuat femeia, care nu a crezut niciodată că "acest individ este un criminal".

Despre Alexandra, profesoara Olga Filip a spus era un copil liniştit, respectuos.

Femeia a povestit că Alexandra a urmat doi ani cursurile sale, de cusut și țesut, dar a renunțat la acestea atunci când a început liceul. 

"A zis că are mult de învăţat. Şi într-adevăr învăţa foarte mult. Am iubit-o pe această fată ca pe propriul copil. Sunt şocată de ceea ce i s-a întâmplat. Era o fată foarte puternică. Ea şi dacă îi făcea un băiat ceva imediat îl capsa. Avea încredere în ea", a mai spus Olga Filip, pentru Libertatea.

×