x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crimele din Caracal. Gheorghe Dincă a dezvăluit şi locul unde se află trupul Luizei Melencu

Crimele din Caracal. Gheorghe Dincă a dezvăluit şi locul unde se află trupul Luizei Melencu

29 Iul 2019   •   10:30
Crimele din Caracal. Gheorghe Dincă a dezvăluit şi locul unde se află trupul Luizei Melencu

Gheorghe Dincă, bărbatul din Caracal care a recunoscut că a ucis două tinere, pe Alexandra Măceşanu şi Luiza Melencu, a indicat anchetatorilor DIICOT unde se află şi trupul Luizei, după ce a spus că trupul Alexandrei se află în râul Olt, scrie Observator.tv.

Astfel, potrivit unor surse DIICOT, Gheorghe Dincă a declarat la audieri că trupul Luizei Melencu s-ar afla în Dunăre.

După o audiere marator, procurorii au început să obţină informaţii preţioase şi tot mai clare despre ororile pe care le-ar fi comis Gheorghe Dincă. Bărbatul din Caracal este inclusiv bănuit că a încinerat corpul uneia dintre fete, după ce anchetatorii au descoperit oase umane în curtea lui Dincă, însă bărbatul susţine că trupurile fetelor se află într-o cu totul altă localţie.

Astfel, Dincă a spus că a aruncat corpul Alexandrei în Olt, iar pe cel al Luizei în Dunăre.

Anchetatorii urmează acum să meargă cu Gheorghe Dincă în locurile în care pretinde că a aruncat corpurile fetelor. De asemenea, o reconstituire a traseului pe care l-a urmat Gheorghe Dincă după fiecare crimă va fi efectuată tot astăzi.

Criminalul din Caracal a fost deja acuzat de omor, însă, doar pentru moartea Alexandrei Măceșanu. Acum, după informaţiile date anchetatorilor privind locul în care s-ar afla trupul Luziei Melencu, probabi că Gheorghe Dincă va fi acuzat şi pentru moartea Luizei.

 

×