x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Criza gunoaielor, pe agenda discuțiilor dintre Nicușor Dan și primarii sectoarelor Capitalei

Criza gunoaielor, pe agenda discuțiilor dintre Nicușor Dan și primarii sectoarelor Capitalei

14 Dec 2020   •   16:27
Criza gunoaielor, pe agenda discuțiilor dintre Nicușor Dan și primarii sectoarelor Capitalei
Sursa foto: Lucian Alecu

Abordarea unitară în chestiunea salubrității, măsurile anti-COVID-19 și bursele școlare au fost subiecte de discuție între Nicușor Dan și primarii sectorelor Capitalei: „Nu e obligatoriu să fim buni prieteni, dar e foarte important pentru bucureșteni să fim buni parteneri”.

„Am avut azi (luni - n.r.) o întâlnire online cu toți cei 6 primari de sector din Capitală, pentru a discuta despre coordonarea dintre noi în rezolvarea problemelor bucureștenilor. Alegerile s-au încheiat, avem înainte trei ani și jumătate fără niciun scrutin, deci singura noastră preocupare trebuie să fie buna administrație. Am spus că-mi doresc o relație funcțională cu toți primarii de sector, indiferent de apartenența politică. Sunt interesat de soluții, nu de conflicte”, scrie pe Facebook Nicușor Dan.

Primarul general al Capitalei precizează că temele de discuție eu fost măsurile pentru protejarea bucureștenilor de COVID-19, despre o abordare unitară în chestiunea salubrității, despre stimularea investițiilor și politicile fiscale locale și despre mai multe subiecte sociale, inclusiv subiectul burselor școlare în București).

„Am convenit să discutăm periodic între noi pe teme de administrație locală, iar după formarea noului guvern să solicităm împreună o întâlnire cu noul premier pentru o abordare largă a temelor prioritare ale Capitalei. Concluzia discuției cu primarii de sector, din punctul meu de vedere: nu e obligatoriu să fim buni prieteni, dar e foarte important pentru bucureșteni să fim buni parteneri”, conchide Nicușor Dan.

 

×
Subiecte în articol: nicusor dan