x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Crucea de la mormântul afaceristului George Nagi, distrusă într-un incendiu

Crucea de la mormântul afaceristului George Nagi, distrusă într-un incendiu

de Mediafax    |    28 Aug 2011   •   11:06

Mormantul lui George Nagi din Cimitirul "Sfantul Gheorghe" din municipiul Calarasi a luat foc, azi, fiind distruse total crucea, un tablou cu cu fotografia omului de afaceri si coroanele de flori si partial placa din marmura.

Localnicii care au trecut prin cimitir duminica dimineata spun ca la un moment dat la mormantul fostului patron al Aldis au aparut doi tineri, un baiat si o fata, care insa nu ar fi aprins niciun foc, dupa care au vazut ca s-a declansat un incendiu.

La fata locului a mers un echipaj de pompieri militari care a lichidat in cateva minute incendiul.

"Am ajuns imediat la fata locului. Incendiul a fot rapid localizat si lichidat, iar primele cercetari arata ca focul a izbucnit de la lumanarile aprinse in preajma mormantului." a declarat plutonierul major Mirel Roman de la Inspectoratul pentru Situatii de Urgenta Calarasi.

Patronul producatorului de mezeluri Aldis, George Naghi (59 de ani), a decedat, in 7 august, iar sotia sa, Alina (54 de ani), a fost ranita grav in urma unui accident nautic care a avut loc pe Bratul Borcea al Dunarii.

George Naghi si sotia sa erau proprietarii firmei Aldis din Calarasi, unul dintre cei mai importanti producatori de mezeluri. Naghi era cel mai bogat om de afaceri din Calarasi, cu o avere estimata de Forbes Romania la 28 de milioane de euro in 2010.

×
Subiecte în articol: georghe nagi incendiu george nagi