x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator CSM: Interzis să ne îndoim de verificarea făcută de servicii!

CSM: Interzis să ne îndoim de verificarea făcută de servicii!

de Dan Constantin    |    21 Ian 2016   •   13:09
CSM: Interzis să ne îndoim de verificarea făcută de servicii!
Sursa foto: Karina Knapek/Intact Images

Noul CSM, adica acelasi, avand componenta de acum cinci ani, dar cu doua scaune rotite, a intrat în painea noului an. În plin scandal al acoperiților din justitie, conducerea Aron-Palade a avut sarcina sa dea certificat de autenticitate si veridicitate comunicatului CSAT care a anuntat ca nu sunt acoperiti în magistratura.

Mircea Aron si-a pus bașii în funcțiune ca sa fie convingator cu argumente obosite. Cine stie ca sunt acoperiți, sa-i arate cu deștul - asta e teza. S-a raliat rapid la ton si madam Stanciu, cu taiorul gri de firmă de la Casa de Modă Venus.

Gândind la fel ca în vremurile de glorie de la Procuratura din Galati cand alerga hotii de fier vechi prin Combinat, Livia Stanciu-Rarinca a fost vehementa împotriva celor care dau in fabrici si uzine. Cine are interesul sa loveasca în sistem - iata intrebarea.

Să-i punem la zid pe cei care din interiorul magistraturii lanseaza aceste atacuri. Adica Justitia e plina de acoperiti?, se intreaba nasa Marianei Rarinca.

Norel Popescu, neimpresionat de duetul Aron-Stabciu, l-a scos la înaintare pe consilierul de la Cotroceni, care se indoia de capacitatea CSAT de a verifica declaratiile magistratilor.

A venit cu legea - Norel - si-a propus sa duca problema la Parlament, la comisiile de control a serviciilor de informatii. DUETUL A DEVENIT COR PRIN ALATUREA ALTOR cesemisti care simteau ca e nasol cu verificari in afara binomului.

E O NEBUNIE SA NE ÎNDOIM DE COMUNICATUL CSAT - asta a fost ordinul de zi pe unitatea CSM. RAPORTAM, ordinul a fost executat!

O alta decizie majora, care scoate Justiția din aria suspiciunilor, a fost consemnata in sedinta istorica din 21 ianuarie. MAGISTRATII NU MAI AU VOIE SA FIE ARBITRI DE VOLEI!

×