x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Curse aeriene amânate din cauza ceţii de pe Aeroportul din Cluj-Napoca

Curse aeriene amânate din cauza ceţii de pe Aeroportul din Cluj-Napoca

de Mediafax    |    04 Noi 2011   •   08:31
Curse aeriene amânate din cauza ceţii de pe Aeroportul din Cluj-Napoca

Alte doua curse aeriene care ar fi urmat sa decoleze si sa aterizeze, in aceasta dimineata, pe Aeroportul International din Cluj-Napoca au fost amanate din cauza cetii. O alta cursa a fost anulata, astfel ca numarul zborurilor afectate de conditiile meteorologice de pe aeroportul clujean ajunge la sapte.

Potrivit informatiilor de pe site-ul Aeroportului International din Cluj-Napoca, au fost amanate cursa Cluj-Napoca - Viena a companiei Tarom, care trebuia sa decoleze la ora 9.05, si cursa Tarom de la Bucuresti care trebuia sa aterizeze la Cluj-Napoca la ora 10.30.

De asemenea, a fost anulata cursa Luton - Cluj, care trebuia sa aterizeze la ora 12.25.

Autoritatile aeroportuare spera ca dupa ora 11.30 situatia sa revina la normal.

Cele trei curse aeriene mentionate se adauga celor patru care erau deja afectate de conditiile meteorologice. Astfel, erau anulate cursa companiei Wizz Air de la Cluj-Napoca spre Luton (Marea Britanie), programata pentru ora 6.00, si cursa companiei Lufthansa de la Cluj-Napoca spre Munchen, care trebuia sa decoleze la ora 6.05.

De asemenea, sunt amanate cursa Wizz Air de la Cluj-Napoca spre Beauvais (Franta), care trebuia sa decoleze la ora 6.05 si cursa Tarom de la Bucuresti care trebuia sa aterizeze la Cluj-Napoca la ora 8.40.

×