x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De astăzi, vedetele Antenei 2 revin "pe sticlă"

De astăzi, vedetele Antenei 2 revin "pe sticlă"

09 Ian 2011   •   16:26

După un scurt concediu, vedetele An­tenei 2 revin luni, 10 ianuarie, la post. Vacanţa a fost cu atât mai plăcută, cu cât rezultatele de au­dien­ţă obţinute de show-ul special de Revelion, la care au participat toţi realizatorii postului, a adus An­te­na 2 în top zece televiziuni, cu o medie de peste 100.000 de telespectatori din întreg mediul urban.
O altă premieră a fost înregistrată la nivel de trust, când trei televiziuni ale INTACT Media Group (An­te­ne­le 1, 2 şi 3) au fost în acelaşi clasament de zece.

"Nu vreau să începem 2011 prin a vă anunţa proiecte, ci prin a vă mulţumi frumos vouă, telespectatorilor, care ne-aţi creditat cu încredere de-a lungul anilor. Fără voi, nici un plan de-al nostru nu ar fi posibil", declară Mirela Albu, Channel Manager Antena 2.

"Postul nostru a crescut încet, frumos, toc­mai pentru că nu ne-am pus propus niciodată proiecte la auzul că­rora lumea să zică «oau», fără a avea o bază solidă: suntem cu pi­cio­arele pe pământ, dar cu capul plin de idei năstruşnice. Veţi regăsi, in­diferent de oră, spiritul «joy» al ce­lor de la Antena 2. Şi, desigur, tot ce-i nou în materie de monden", a mai spus aceasta.

×
Subiecte în articol: mass-media