x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator De ce nişte poliţişti au băgat un om în portbagajul maşinii lor. Explicaţia este halucinantă (VIDEO)

De ce nişte poliţişti au băgat un om în portbagajul maşinii lor. Explicaţia este halucinantă (VIDEO)

22 Iun 2015   •   18:16
De ce nişte poliţişti au băgat un om în portbagajul maşinii lor. Explicaţia este halucinantă (VIDEO)

Un bărbat care făcea scandal în faţa unui minimarket a fost urmărit de un poliţist, care, ajutat de un agent de la poliţia loc

Pe imagini se vede clar cum trei bărbaţi fac scandal în faţa minimarketului, apoi unul dintre ei staţionează pe trecerea de pietoni.

La un moment dat în zonă ajunge o maşină a Poliţiei Locale Călan din care se dau jos doi agenţi locali şi un poliţist de la Poliţia oraşului Călan, toţi trei în uniforme, relatează pressalert.ro

Doi dintre scandalagii sunt urcaţi pe bancheta din spate a autoturismului în timp ce unul fuge şi încercă să scape. E urmărit de polistşi cade apoi e adus cu forţa la maşină.

Poliţistul e ajutat de un agent ca să-l urce în portbagajul maşinii Poliţiei Locale care apoi a plecat. Imaginile au fost postate pe Facebook şi au fost văzute de superiorii celor trei poliţişti care îi cercetează disciplinar. Explicaţia e simplă: nu mai era loc în maşină, aşă că l-au pus pe recalcitrant în portbagaj.

Bărbatul transportat în portbagajul maşinii de poliţie se numeşte Vasile Varga, are 45 de ani, şi este un client vechi al oamenilor legii. A fost închis pentru tâlhărie în urmă cu câţiva ani şi are amenzi în valoare de peste 10.000 de lei, pentru tulburarea liniştii publice şi cerşetorie.




×