x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Destin - Tundrea nu a mai apucat despagubirile

Destin - Tundrea nu a mai apucat despagubirile

de Gabriela Mladin    |    20 Ian 2007   •   00:00
Destin - Tundrea nu a mai apucat despagubirile

Gorjeanul care a facut puscarie pentru o crima pe care nu a comis-o nu a mai apucat sa-si faca dreptate. El a murit ieri pe patul Spitalului Judetean din Targu-Jiu. Marcel Tundrea s-a stins ca urmare a mai multor boli ce au dus la slabirea organismului, afectiuni aparute in perioada detentiei.

Gorjeanul care a facut puscarie pentru o crima pe care nu a comis-o nu a mai apucat sa-si faca dreptate. El a murit ieri pe patul Spitalului Judetean din Targu-Jiu. Marcel Tundrea (foto) s-a stins ca urmare a mai multor boli ce au dus la slabirea organismului, afectiuni aparute in perioada detentiei.

"Nu voi apuca sa-mi duc dreptatea pana la capat", au fost ultimele cuvinte ale gorjeanului Marcel Tundrea. Barbatul a fost internat in Spitalul din Targu-Carbunesti inainte de Craciun, apoi a fost transferat la Sanatoriul de boli tuberculoase din Dobrita, pentru ca in urma cu doua zile sa fie trimis de urgenta la Spitalul Judetean din Targu-Jiu.

Vestea mortii clientului sau a picat ca un trasnet pentru avocata Liliana Clima. "In momentul in care am fost anuntata, nu am putut sa mai scot un grai. Marcel Tundrea a fost unul dintre cei mai luptatori clienti pe care i-am avut in toata activitatea mea. Doresc sa arate si membrii familiei aceasta lupta, pentru ca statul roman sa plateasca pentru nedreptatile aduse lui", a declarat avocata Liliana Clima.

Marcel Tundrea are o fiica, insa imediat dupa ce a fost incarcerat ea nu a mai dorit sa auda de el, nici macar dupa ce a fost declarat nevinovat. Gorjeanul a fost condamnat la 25 de ani inchisoare pentru omor deosebit de grav. Dupa ce a stat 12 ani dupa gratii, Tundrea a cerut efectuarea testului ADN pentru a-si arata nevinovatia. Rezultatul testului l-a scos din puscarie in 2004.

×
Subiecte în articol: observator tundrea