x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Dolj - Grefiera-prostituată

Dolj - Grefiera-prostituată

de Mihai Gavrila    |    30 Aug 2007   •   00:00
Dolj - Grefiera-prostituată

Marcela Popa, grefieră la Secţia Penală a Tribunalului Dolj, a fost arestată marţi seară, după ce procurorii DIICOT au stabilit că ea era implicată in acţiuni de proxenetism şi chiar prostituţie.



Marcela Popa (foto), grefieră la Secţia Penală a Tribunalului Dolj, a fost arestată marţi seară, după ce procurorii DIICOT au stabilit că ea era implicată in acţiuni de proxenetism şi chiar prostituţie.

Grefiera impreună cu vărul său Alexandru Vaşcu au racolat-o in iulie pe Alina Spătaru, pe care au convins-o să meargă in Italia pentru a lucra ca menajeră sau bucătăreasă. Ajunsă acolo, tănăra a fost obligată să se prostitueze, banii incasaţi revenindu-i lui Vaşcu. Conform mărturiei victimei, şi grefiera Popa obişnuia să se prostitueze in Italia, pentru a completa veniturile prea mici obţinute de la Ministerul Justiţiei in timpul vacanţei judecătoreşti. Popa şi Vaşcu au primit mandate de arestare pentru 30 de zile.


STUPEFACŢIE. Şeful BCCOA Craiova, comisarul-şef Gheorghe Bică, s-a declarat surprins de segmentele socio-profesionale afectate de infracţionalitate. "Rămănem stupefiaţi cănd vedem ce gen de persoane sunt implicate in grupuri infracţionale. Ne puneam de multă vreme problema unei scurgeri de informaţii, multe din acţiunile noastre fiind efectiv boicotate, dar văzănd cine este in spatele infracţiunilor grave, nu ne mai miră că se scurg informaţii", a afirmat Bică.
In februarie 2007, la Craiova au fost arestaţi cei doi concubini ai fiicelor procurorului Nicolae Budiană, de la Parchetul Curţii de Apel, pentru fraude cu carduri false. O lună mai tărziu, din aceleaşi motive, a fost arestat fiul celebrului avocat Ion Surdu. In luna august a fost arestat pentru trafic cu droguri de mare risc şi fiul judecătoarei Daniela Sprănceană, de la Judecătoria Craiova.

×
Subiecte în articol: observator