x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Donatii-minune

Donatii-minune

de Catalina Iancu    |    01 Aug 2005   •   00:00
Donatii-minune

Catalin Maruta da iama printre vedete. Pe unde le prinde, se duce cu aparatul de filmat peste ele si le scoate banii din buzunar. Cu sumele adunate vrea sa cumpere pentru sinistrati porci, vaci si pasari.

Fetele de la Bambi si-au pitit donatia de un milion intr-un plic. Dar banii au fost scosi la vedere, ca sa stie toata tara cat da fiecare.

DE UN MILION. Probabil, de asta au ramas fetele de la Trident in fundu’ gol si stau pe plaja la nudisti. Fiindca le-a luat Maruta banii! Cele trei gratii blonde au dat cate un milion de caciula. La fel Minodora, care nu prea "arunca cu banii, sa moara dusmanii". Delia a cotizat cu 1.500.000 de lei vechi, iar D’ la Vegas cu 3 milioane. De la Blondy, Alb Negru si Dl Problema cate 3 in 1, adica 3 milioane in total, si unu’ pe cap de artist. Fara Zahar, dar cu punga larga. Cei doi moldoveni care canta despre Steluta au dat 5 milioane de lei, Fizz 150 de euro si 3 milioane de lei, Aurel Moldoveanu 100 de euro si 100 de dolari, Proconsul 200 de euro. Doar Marcel Pavel se afla la a doua donatie. A dat o data "la Maruta" 6 milioane, si la o alta emisiune 100 de dolari si 4 milioane de lei.

LOVELE. Iata ca sunt si manelistii buni la ceva. Catalin Maruta s-a dus si peste ei si i-a luat la scuturat. Si-au dat, ca doar au de unde. Adrian cunoscut mai degraba ca Minune, desi isi zice de Vito, a dat, din suflet, 1.100 de dolari. Iar unchiul sau, Gigi Paraschiv, 28 de milioane. Carmen Serban si Catalin Arabu, cate 200 de euro de caciula. Iar o familie de sinistrati va primi o pensie, nu alimentara, ci de... arab. Catalin Arabu va plati timp de un an, 2.500.000 de lei pe luna. Nicolae Guta a scapat de 7 milioane, iar fetele de la Elegance de 7.500.000 de lei. Catalin Botezatu, prins in direct la Tv Neptun, si-a dat toti banii pe care-i avea in acel moment in buzunar, 3 milioane de lei. Irinel Columbeanu a pus la bataie jumatate din teancul de bancnote pe care-l avea la el. Din 20 de milioane a ramas cu zece. Maruta a luat la rand si creatorii de moda la Summer Fashion Festival si-a mai strans de la Marijuana 500.000 de lei, de la Zina Dumitrescu tot atat, de la designerii Daniela Munteanu si Rita Muresan cate 1.000.000 de lei. Cam acesta a fost "tariful" creatorilor de moda care se lauda ca-si fac colectii de sute de mii de euro. Totul se face la vedere, inregistrat pe banda sau in direct, in "garsoniera" lui Maruta de pe plaja.

×
Subiecte în articol: observator milioane