x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Peste două kilograme de droguri găsite de polițiști în locuința unui bărbat din Capitală

Peste două kilograme de droguri găsite de polițiști în locuința unui bărbat din Capitală

de Redacția Jurnalul    |    31 Mar 2023   •   18:30
Peste două kilograme de droguri găsite de polițiști în locuința unui bărbat din Capitală

Peste două kilograme de droguri au găsit polițiștii în timpul unei percheziții făcute în locuința unuii bărbat din Capitală. O parte dintre acestea erau ascunse în frigider.

Polițiștii Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate și procurorii DIICOT au făcut joi o percheziție în locuința unui bărbat din București bănuit de trafic de droguri de mare risc.

Conform polițiștilor, în perioada ianuarie-martie 2023, bănuitul ar fi deținut, în vederea vânzării, o cantitate mare de droguri de mare risc, o parte din aceasta fiind comercializată către consumatori din municipiul București.

În urma percheziției, au fost confiscate 1,1 kilograme de ketamină, un kilogram de amfetamină, ascunsă în congelatorul frigiderului, 80 de grame de cocaină, aproximativ 300 de comprimate ecstasy, o cantitate mare de substanță psihoactivă sub formă de cristale, precum și mai multe timbre impregnate cu LSD, cu o valoare totală de piață de peste 60.000 de euro.

De asemenea, au fost descoperiți și ridicați 61.600 de lei, 300 de euro și 100 de USD.

Vineri va fi sesizat judecătorul de drepturi și libertăți din cadrul Tribunalului București cu propunerea de arestare preventivă a bănuitului pentru 30 de zile.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: droguri capitala