x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ediţii speciale de 1 martie, la Antena 3

Ediţii speciale de 1 martie, la Antena 3

01 Mar 2011   •   14:15

Odată cu sosirea primăverii, Antena3 vă invită la o seară plină de ediţii speciale desfaşurate la studiourile Excelsior.

Daca ieşim sau nu ieşim din criză veţi afla la ora 20.00, într-o ediţie specială a emisiunii Ştirea Zilei. Gabriela Vrânceanu Firea va analiza în ce punct al crizei ne aflăm şi care sunt scenariile de revenire economică.

De la ora 21.00, Mihai Gâdea şi Răzvan Dumitrescu dezbat împreună cu cei mai importanţi lideri politici, alături de cei mai importanţi jurnalişti ai momentului, şansele ca România să iasă din criza politică şi economică ţinând cont de cele mai recente evenimente.

După ora 22.00, debutează cea mai aşteptată emisiune a acestei primăveri, "În Premieră cu Carmen Avram". Veţi urmări 3 materiale de excepţie. O anchetă despre aurul României care ar putea eradica sărăcia în ţara noastră dar care este ţinut secret, portretul unui supra-om nascut orb, surd şi mut care a reuşit să vorbească, să înveţe limbi străine, să cunoască lumea, şi un reportaj plin de umor despre
ţiganii expulzaţi din Franţa, care s-au întors la Paris şi care trăiesc sprijiniţi chiar de oficiali francezi.

Telespectatorii pot interacţiona direct cu realizatorii şi îşi pot exprima opiniile accesând blogurile emisiunilor.

×
Subiecte în articol: mass-media