x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Eleva care a murit în tabără la Buşteni avea o alcoolemie de 0,9 la mie

Eleva care a murit în tabără la Buşteni avea o alcoolemie de 0,9 la mie

10 Ian 2013   •   13:37
Eleva care a murit în tabără la Buşteni avea o alcoolemie de 0,9 la mie

Eleva olimpică în vârstă de 13 ani care a murit în tabără la Buşteni, după ce a căzut de la etajul al treilea al vilei în care era cazată, avea o alcoolemie de 0,9 la mie, potrivit unor surse din Poliţie, citate de Mediafax.

Sursele citate au precizat că alcoolemia de 0,9 la mie a fost stabilită la momentul autopsiei, dar vor fi făcute şi alte analize, standard, mai dificil de realizat decât în mod obişnuit, în condiţiile în care fata a stat foarte multe ore în frig.

Totodată, medicii legişti au stabilit, în urma necropsiei, că decesul fetei a fost violent, fiind cauzat de un şoc traumatic şi hemoragic, adolescenta având mai multe leziuni interne.

Reamintim că, marţi dimineaţă, o adolescentă de 13 ani, elevă în clasa a VII-a la Şcoala nr. 56 "Jose Marti" din Bucureşti, care se afla în tabără la Buşteni, a fost găsită în apropierea zidului vilei unde era cazată, în comă profundă şi şoc hipotermic, cu o temperatură a corpului de 19,5 grade.
  
Fata, despre care medicii spun că avea politraumatisme ca urmare a căderii de la înălţime, a fost transportată la spitalul din Sinaia. La scurt timp după ce a fost adusă la spital, eleva a făcut stop cardio-respirator, medicii reuşind să-i repornească inima după câteva ore de masaj cardiac extern. Timp de câteva ore inima fetei a bătut singură, însă fata respira cu ajutorul aparatelor. Marţi noapte, fata a murit, după ce a făcut un nou stop cardio-respirator.


×