x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Directorul Lumea Credinței, cu elicopterul la mănăstire: ”Începe să-mi placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie”

Directorul Lumea Credinței, cu elicopterul la mănăstire: ”Începe să-mi placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie”

19 Noi 2022   •   18:32
Directorul Lumea Credinței, cu elicopterul la mănăstire: ”Începe să-mi placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie”
Sursa foto: Facebook Razvan Bucuroiu

Răzvan Bucuroiu, director la „Lumea credinței", a venit cu elicopterul la Mănăstirea Lainici, din Defileul Jiului, județul Gorj. La aterizarea în parcarea lăcașului de cult, Bucuroiu și-a pus poze pe Facebook anunțând că a început să-i placă “amestecul de tehnologie cu duhovnicie”.

„Am recidivat, de data aceasta la Lainici. Chestia e că începe să-mi placă amestecul de tehnologie cu duhovnicie. Joacă de băieți mari, dar ne-a cam zgâlțâit în Defileu...”

Această postare a stârnit comentarii mai mult decât bizare, printre care afirmații că aș fi proprietar de elicopter. La așa ceva chiar nu știu ce să răspund, poate doar sperând că într-o zi mă voi plimba cu satelitul. Propriu, desigur.

Nu mă gândeam că o astfel de postare va genera bârfe aiuritoare, comentarii halucinante. Dar ne-am obișnuit cu asta în mediul nostru mioritic, nu-i așa? Din țânțar armăsar, din simplu ziarist proprietar de elicopter...”, a scris Răzvan Bucuroiu, director Lumea Credinței, pe pagina de Facebook după ce scandalul a izbucnit în spațiul public.

Porivit surselor, traficul a fost oprit în zonă pentru ca elicopterul să poată ateriza în siguranță.

Reprezentanții Poliției Gorj au transmis că vor verifica despre ce este vorba: „În urma apariției în spațiul public a unor imagini în care se observă un elicopter aterizând în parcarea Mănăstirii Lainici, polițiștii rutieri efectuează verificări pentru stabilirea situației de fapt, urmând a fi dispuse măsuri legale în consecință".

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

Elicopter manastire Lainici

×