x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator "Eu caut ceva intre efemer si paradox"

"Eu caut ceva intre efemer si paradox"

21 Mar 2005   •   00:00

Locuieste de doi ani cu Viorica, dar relatia lor este aproape de sfarsit. A scris la "Din Dragoste" pentru ca vrea sa se impace cu femeia, dar si-a adus aminte ca o iubeste si pe Dana.

  • de CRISTIAN PETRU
  • TELEVIZIUNE
  • DORINTA. Mugurel spera ca una din cele doua femei din viata lui il va lua de barbat
    Vrea sa se casatoreasca cu orice pret. Fie ca cea care ii spune "Da" este femeia cu care locuieste de doi ani, fie e cea cu care se iubeste de opt ani, pentru Mugurel, cel mai important lucru e sa nu fie singur. Barbatul, in varsta de 32 de ani, sta in casa Vioricai, in varsta de 44 de ani, de aproape doi ani. Cand a intalnit-o, a fost dragoste la prima vedere. El lucra ca sofer cand a vazut-o pe ea, care era vanzatoare la un magazin alimentar. El a vrut sa isi cumpere paine, a vazut-o si i-a daruit o floare. Era 1 martie 2003. I s-a parut foarte simpatica Viorica. De 8 martie, de ziua lui de nastere, femeia i-a daruit un after-shave. El a invitat-o la o cafea si, din vorba in vorba, s-a mutat la ea.

    PROBLEME. Pana atunci el locuise cu o femeie, pentru care spune ca nu mai simtea nimic. Viorica era insa singura de sapte ani, de cand tatal copiilor ei a plecat in strainatate. Si el mai fusese casatorit cinci ani, dar, spune el, sotia lui il insela si intr-un final l-a parasit pentru un locotenent de vas. Mugurel a fost foarte afectat de esecul mariajului lui, mai ales ca el a avut o copilarie nefericita. Nici viata Vioricai nu a fost una tocmai usoara. A fost casatorita de trei ori, din a doua casnicie are un baiat de 21 de ani, iar din a treia, un copil de 14 ani. Viorica mai tine inca la cel de-al treilea sot. Din acest motiv, Mugurel e cam nesigur pe relatia lui. Este tot timpul trist si pesimist. Spune ca, desi sta cu Viorica de doi ani, femeii ii este frica sa se implice sentimental, sa nu sufere. Ea se mai teme si din cauza diferentei de varsta, fiind cu peste 11 ani mai in varsta decat el.

    NEMULTUMIRI. Nu e nici o problema, nemultumiri are si Mugurel. Lui nu ii convine ca Viorica este "foarte extravaganta" si ca ii place sa traiasca in lux. Crede ca la varsta ei si in situatia in care trebuie sa-si intretina famlia, nu ar trebui sa se plimbe tot timpul cu taxiul sau sa fumeze numai tigari foarte scumpe si sa bea cafele costisitoare. Mugurel crede ca, mai intai de toate, ar trebui sa se gandeasca la copiii ei, la nevoile lor si mai apoi sa se rasfete pe ea. A incercat sa-i vorbeasca despre asta, sa-i explice ca nu este bine ce face. Femeia insa face numai cum ii place. "O data ce eu fac intr-o casa care sunt constient ca nu va fi niciodata a mea de toate: pun gresie, schimb instalatia sanitara, de incalzire... ce inseamna asta? Si ea imi zice «nu ti-a spus nimeni sa faci» si da banii pe taxiuri si tigari!", povesteste nemultumit Mugurel. El spune insa ca ajuta familia Vioricai cum poate. Munceste in strainatate ca sa castige mai multi bani, iar in tara munceste pe unde apuca. Spune ca si cu mama femeii se intelege bine si ca o considera mama lui. Chiar ii spune "mamica".

    SCHIMBARE. Dar Mugurel nu uita ca Viorica se gandeste inca la fostul ei sot. Asa ca barbatul se gandeste ca ar fi mai bine sa plece din apartamentul femeii, desi nu-l da nimeni afara. Se simte in plus, pentru ca Viorica nu il mai vrea si mai ales ca de mai bine de o luna si jumatate nu au mai avut relatii intime. El vrea sa iasa din aceasta rutina, sa-i arate femeii cat de mult o iubeste si sa o convinga sa-si schimbe atitudinea fata de el. Asa ca a scris la "Din Dragoste". S-a intalnit cu Mircea Radu si i-a spus ce il doare. I-a dat Vioricai si un mesaj: "Soare, te-am iubit cum n-am iubit pe nimeni... Nu vreau acum sa ma umilesc in fata ta... Vreau doar o familie". Inainte insa sa coboare din Caravana si-a adus aminte si de Dana, o femeie cu care se iubeste de cativa ani. "Dana e o iubire de-a mea din trecut! O iubire pe care n-am uitat-o niciodata... Ne-am potrivi! Nu s-a putut apropia nimeni sentimental de ea... Eu sunt unicul care s-a apropiat sentimental de ea... Ea a venit la mine in Italia, desi n-a chemat-o nimeni. Sunt opt ani de cand sunt cu ea... Are un trecut glorios in ceea ce priveste barbatii." Si Mugurel s-a gandit atunci sa ii dea si Danei un mesaj. Ca de nu vine Viorica, poate ii iese cu Dana. "Sunt intr-o dilema... Caut ceva intre efemer si paradox", i-a spus barbatul. Intreaga poveste a lui Mugurel si a celor doua femei cu care si-ar intemeia o familie, in seara aceasta, la ora 20:15, la "Din Dragoste", la Antena 1.

    ×
    Subiecte în articol: viorica mass-media mugurel