x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Felicia, uitată de şeful statului

Felicia, uitată de şeful statului

de Gabriela Mladin    |    24 Ian 2008   •   00:00
Felicia, uitată de şeful statului

Tânăra mămică din Rovinari, aruncată în puşcărie pentru că nu a plătit pensia alimentară în valoare de 700 de lei, a fost uitată de preşedintele Traian Băsescu.

Tânăra mămică din Rovinari, aruncată în puşcărie pentru că nu a plătit pensia alimentară în valoare de 700 de lei, a fost uitată de preşedintele Traian Băsescu. Pusă în li­­bertate pentru trei luni, Felicia Fierăscu (în foto alături de cei trei copii ai săi) aşteaptă graţierea şefului statului. Mai are o lună şi se întoarce în puşcărie pentru a-şi ispăşi pedeapsa, pentru că de la Cotroceni nu a primit nici o veste bună. “Mă voi întoarce în puşcărie. Se pare că preşedintelui României nu i-a plăcut ideea graţierii mele. Asta este, mai am o lună şi trebuie să mă întorc la Penitenciarul din Târgu-Jiu”, a declarat ieri Felicia Fierăscu. Pusă în libertate în luna decembrie 2007 de o instanţă a Ju­decătoriei Târgu-Jiu, tânăra mămică trebuie să se întoarcă la începutul lunii martie în puşcărie. Doar trei luni a fost perioada acordată de judecători pentru întreruperea pedepsei.

 

CERERE.În acest timp, Felicia Fierăscu spera într-o graţiere a lui Traian Băsescu. Cererea a fost înaintată la sfârşitul lunii noiembrie 2007, dar până în prezent nu a venit nici o veste de la Cotroceni. Tânăra a fost condamnată la un an de închisoare pentru că nu a plătit pensia alimentară, în valoare totală de 700 lei, pentru o minoră din prima căsătorie, încredinţată soţului.

×
Subiecte în articol: observator