x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fiul lui Anghel Iordănescu dezvoltă afaceri imobiliare

Fiul lui Anghel Iordănescu dezvoltă afaceri imobiliare

de Veronica Micu    |    03 Oct 2008   •   00:00
Fiul lui Anghel Iordănescu dezvoltă afaceri imobiliare
Compania Two Towers, deţinută indirect de fondul de investiţii olandez MEI South East Europe şi de o firmă în care este asociat fiul fostului selecţioner al echipei naţionale Anghel Iordănescu, va construi un imobil de birouri în zona de nord a Capitalei, investiţie de 18 milioane de euro.

PROIECT. Clădirea, denumită Executive Business Center, va avea o suprafaţă totală utilă de 9.855 metri pătraţi de birouri clasa A, structuraţi pe opt etaje, potrivit datelor companiei de consultanţă imobiliară Regatta. Potrivit Mediafax, proiectul va fi localizat în zona Pipera, finalizarea construcţiei fiind prevăzută pentru luna ianuarie a anului viitor. Potrivit datelor Registrului Comerţului, dezvoltatorul Two Towers este deţinut în totalitate de firma Central Europe Group Shares, controlată la rândul ei de firma Central Europe Group - CEG, în proporţie de 95% şi de TET Investment cu 5%. Asociaţii Central Europe Group - CEG sunt fondul olandez de investiţii MEI South East Europe, cu 70 % din părţile sociale, şi TET Investment cu 30% din capital.
Edward Iordănescu, fiul fostului selecţioner al echipei naţionale de fotbal, deţine 34 % din capitalul firmei TET Investment, restul părţilor sociale fiind împărţite în mod egal de omul de afaceri grec Laftasis Thomas şi de firma T. La Ling Holding înregistrată în Olanda. MEI South East Europe este administrat de grupul olandez Middle Europe Investment, cu investiţii pe piaţa de capital din România prin intermediul mai multor fonduri închise.

×
Subiecte în articol: observator europe