x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fosta chelneriță care fusese angajată la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad a demisionat

Fosta chelneriță care fusese angajată la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad a demisionat

09 Feb 2021   •   12:18
Fosta chelneriță care fusese angajată la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlad a demisionat
Sursa foto: Captură video/ Recorder

Fosta chelneriță care fusese angajată la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlat, Simona Iancu, a demisionat, potrivit Recorder. Postul inginerului Gabi Musteață, care s-a opus angajărilor politice și a vorbit cu jurnaliștii, a fost desființat.

Astfel, potrivit surselor Recorder, osta chelneriță angajată la Administrația Bazinală de Apă Prut-Bârlat și-a dat demisia după apariția materialului publicației.

Gabi Mustață, inginerul care s-a opus angajărilor politice, a fost nevoit să plece după ce postul i s-a desființat, luni fiind ultima zi de muncă.

În ciuda declarațiilor publice făcute de premierul Florin Cîțu, mimeni nu s-au opus când s-a desființat postul lui Gabi Mustață, un inginer cu 25 de ani experiență.

Singurul care a rămas pe post este directorul Petru Avram, vicepreședintele PNL Iași, care a angajat cei mai buni avocați din Iași specializați în litigii de muncă, pentru a-l împiedica pe Gabi Mustață să câștige în instanță și să revină la Apele Române, potrivit Recorder.

Avocații vor fi plătiți din bani publici, deși instituția are angajați juriști a căror sarcină este să se ocupe de litigii de muncă, așa cum s-a și întâmplat în trecut. Motivul invocat pentru angajarea unor juriști din exterior este că cei din instituție sunt prea ocupați.

În urmă cu două luni, Recorder a arătat cum PNL a pus la conducerea administrațiilor bazinale și a sistemelor de gospodărire a apelor oameni fprp pregătire în domeniu, pe baza carnetului de partid.

×