x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Fugari prinşi în urma descinderilor din judeţul Ilfov

Fugari prinşi în urma descinderilor din judeţul Ilfov

de Violeta Fotache    |    21 Mar 2011   •   15:18
Fugari prinşi în urma descinderilor din judeţul Ilfov

157425-furt-10.jpgLiderul grupării infracţionale cunoscute sub numele "Clanul Sadoveanu", Cupăr Mincă (35 de ani) a fost reţinut, astăzi dimineaţă, în urma celor 20 de percheziţii care s-au desfăşurat în Bucureşti şi judeţul Ilfov, bărbatul fiind urmărit internaţional pentru tâlhărie.

El era urmărit internaţional din luna ianuarie 2011, în baza mandatului de arestare preventivă emis în lipsă de magistraţii Tribunalului Bucureşti, potrivit Poliţiei Ilfov. Fugarul a fost dus în arestul Poliţiei Capitalei. În urma percheziţiilor efectuate în Bucureşti şi în judeţul Ilfov, autorităţile judiciare au prins alţi zece suspecţi de furturi din locuinţe şi tâlhării, persoane cu vârste cuprinse între 21 şi 31 de ani, din localităţile Baloteşti şi Periş.

Aceştia sunt acum audiaţi la sediul Inspectoratului de Poliţie al Judeţului (IPJ) Ilfov. Percheziţiile au vizat destructurarea a două grupări infracţionale, specializate în furturi din locuinţe şi tâlhării, potrivit IPJ Ilfov. Conform sursei citate, suspecţii ar fi comis, în perioada decembrie 2010-martie 2011, 15 infracţiuni de furt, atât pe raza judeţului Ilfov, în localităţile Baloteşti, Periş şi Snagov, cât şi pe raza Capitalei.

La pont, hoţii pătrundeau în locuinţe atunci când proprietarii nu erau acasă, în general prin forţarea ferestrelor din termopan. Tâlhăriile s-au comis în special în zone necirculate, neiluminate, victimele fiind ameninţate şi deposedate de bijuterii, telefoane mobile şi bani.

×
Subiecte în articol: ilfov hoti descinderi clanul sadoveanu