x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gârjoabă de la PDL Gorj a primit NUP în dosarul "Bani pentru partid"

Gârjoabă de la PDL Gorj a primit NUP în dosarul "Bani pentru partid"

de Gabriela Mladin    |    02 Oct 2011   •   12:52

Corneliu Garjoaba, vicepresedintele PD-L Gorj care si-a angajat toata familia la Complexul Energetic Turceni, director de Resurse Umane in cadrul companiei, a primit neinceperea urmaririi penale, in dosarul in care a fost anchetat de politisti pentru solicitarea de bani pentru partid. Politistii si ulterior procurorii au considerat ca vicepresedintele PD-L Gorj nu se face vinovat de nicio infractiune in acest dosar.

Garjoaba declara presei, atunci cand a fost surprins iesind pe poarta Inspectoratului de Politie Gorj, ca a fost chemat de organele de cercetare penala pentru ca este anchetat intr-un dosar care vizeaza solicitarea unor sume de bani pentru PD-L. “Am strans bani de la sefii de servicii, cate un milion si jumatate si de la cei care au salarii mai mari. Nu am obligat pe nimeni sa dea, a dat cine a vrut. Acesti bani ii vom folosi pentru colindatorii care ne vor vizita, atat la complex cat si la partid', declara Corneliu Garjoaba, inaintea sarbatorilor de iarna.

Declaratia se pare ca nu a avut nicio implicare penala, cel putin asa au considerat politistii si procurorii care l-au anchetat pe Garjoaba pentru solicitarea acestor sume. Anchetatorii au ajuns la concluzia ca sumele de bani solicitate au fost acordate de buna voie de catre angajatii Complexului Energetic Turceni, nefiind vorba de impunere.

Drept urmare, Garjoaba poate recidiva, pentru ca, in opinia, anchetatorilor, fapta sa nu reprezinta nicio infractiune.

×