x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gorj: Căsătoriţi la Maternitate

Gorj: Căsătoriţi la Maternitate

de Gabriela Mladin    |    20 Feb 2014   •   13:37
Gorj: Căsătoriţi la Maternitate

Au devenit soț și soție la Spitalul, chiar la Secția Maternitate, acolo unde mireasa a fost adusă să nască. Nicoleta și Liviu erau programați să se căsătorească civil la Primăria Târgu-Jiu, dar David, băieţelul lor, le-a stricat planurile. A venit pe lume mai repede decât se aşteptau, aşa că mirii au fost nevoiţi să spună DA chiar la spital, cu câteva minute înainte de a veni pe lume copilul.

Liviu și Nicoleta Dragotă au devenit soț și soție însă nu la Primăria Târgu-Jiu, ci la Maternitatea Spitalului Județean Târgu-Jiu. Cei doi tineri erau programați pentru a spune DA în faţa ofiţerului de stare civilă, într-un cadrul oficial la Primărie. Bebelușul pe care mireasa îl poartă în pântece a decis că vrea să vină pe lume mai devreme, așa că femeia a fost adusă de urgență la spital. “Am dublu motiv de bucurie. Nu ne aşteptam să se întâmple acum. Ne-a dat planurile peste cap, dar suntem bucuroşi. Am ţinut neapărat să ne căsătorim înainte şi am rugat ofiţerul de stare civilă să vină la Spital. A fost de acord şi soţia mea, cu tot cu durerile naşterii a spus un DA hotărât”, a povestit Liviu Dragotă.

David le-a dat planurile peste cap

Medicul care a asistat-o la naştere pe mireasa a fost martor. “A fost o premieră şi pentru noi. Am asistat la căsătorie şi apoi, noi medicii am trecut la treabă. A născut un băieţel frumos, sănătos şi motivul de bucurie este dublu. Am fost martor la acest eveniment”, a declarat Traian Pătrăşcoiu, medicul care a asistat-o pe femeie la naştere.

Primăria se gândeşte să le facă o surpriză căsătoriţilor. Cei doi sunt împreună de 2 ani şi au dorit o căsătorie discretă. Cel mic le-a dat, însă, planurile peste cap.


×