x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gorj: Copilul căutat cu elicopterul a fost găsit

Gorj: Copilul căutat cu elicopterul a fost găsit

de Gabriela Mladin    |    30 Sep 2012   •   14:36
Gorj: Copilul căutat cu elicopterul a fost găsit
UPDATE 18:15 - Copilul cautat cu elicopterul a fost gasit intr-o padure aprpierea localitatii Targu-Carbunesti '' Copilul este deshidratat si va fi dus la spital. Are o forma de autism, se fereste de oameni si nu prea intra in contact cu ei. Importanta este ca a fost gasit in viata.'' au declarat surse din politie. (stire in curs de actualizare)

Situatie dramatica pentru o familie din orasul Targu-Carbunesti, judetul Gorj care de sambata seara isi cauta copilul in varsta de 8 ani. Politisti, jandarmi, sateni, toti participa la o ampla actiune de cautare pe o raza de 10 kiloteri de domiciliul copilului, locul din care a disparut. Patru caini politisti si un elicopter al Ministerului de Interne participa la aceasta actiune.

Peste 50 de politisti, jandarmi, 4 caini politisti si multi locanici din Stefanesti, orasul Targu-Carbunesti il cauta pe Mario Constantin, copilul in varsta de 8 ani, disparut sambata seara de la domiciliu. Parintii baietelului sustin ca acesta se juca in curte si, la un moment dat, nu l-au mai vazut. Se banuieste ca micutul a plecat prin gradina care da direct in padure. De atunci toata lumea il cauta, inclusiv cu ajutorul unui elicoper cu camere de termoviziune. Misiunea este destul de dificila, intrucat baiatul sufera de autism si nu raspunde atunci cand este strigat. In plus, terenul este unul accidentat. Vorbim de o suprafata impadurita unde echipele l-au cautat pe o raza de 10 kilometri.

Portret robot

Pentru ca familia nu detinea nicio fotografie cu copilul, un criminalist a efectuat portretul robot, pe care politistii l-au transmis la mai multe posturi de politie din judetul Gorj.

Mama baiatului spune ca fiul sau a mai plecat o singura data de acasa. S-a intamplat anul trecut cand copilul s-a intors singur dupa cateva ore. Boala de care sufera micutul o face pe mama sa fie extrem de ingrijorata: "El aude, dar nu raspunde, se joaca singur, nu comunica si este fricos. Se izola de restul lumii. Nici cu sora lui de un an si jumatate nu se juca. L-am dus la psiholog de aproape doi ani. Nu am fotografii cu el pentru ca nu statea, nu dorea sa-i facem poze', povesteste Rodica Popescu, mama copilului.

Vorbm de un copil cu o inaltime de aproape un metru si jumatate, par saten, ochi caprui, tuns cu breton. La data disparitiei purta un tricou cu maneci scurte de culoare albastra, pantaloni negri si in picioare avea sandale.

×
Subiecte în articol: copil disparut elicopter cautare