x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gorj - Felicia Fierăscu, eliberată in zece zile

Gorj - Felicia Fierăscu, eliberată in zece zile

de Gabriela Mladin    |    27 Noi 2007   •   00:00
Gorj - Felicia Fierăscu, eliberată in zece zile

Tănăra mămică din Rovinari, aruncată in puşcărie pentru că nu a plătit pensia alimentară in valoare de 700 de lei, a fost pusă in libertate de o instanţă a Judecătoriei Tărgu-Jiu.

Tănăra mămică din Rovinari, aruncată in puşcărie pentru că nu a plătit pensia alimentară in valoare de 700 de lei, a fost pusă in libertate de o instanţă a Judecătoriei Tărgu-Jiu. Felicia Fierăscu, care va părăsi Penitenciarul de Maximă Siguranşă Tărgu-Jiu peste zece zile, atunci cănd decizia Judecătoriei Tărgu-Jiu va rămăne definitivă, işi va putea petrece astfel Sărbătorile alături de micuţii ei. Parchetul de pe lăngă Judecătoria Tărgu-Jiu a precizat că nu face recurs.

Solicitare. Judecătorul Liviu Boian de la Judecătoria Tărgu-Jiu a dispus admiterea cererii de intrerupere a pedepsei pe motive medicale şi care ţin de creşterea celor doi minori rămaşi acasă cu bunica lor. Peste zece zile, Felicia va beneficia de trei luni de libertate, timp in care speră intr-o graţiere a şefului statului.

Adusă ieri in faţa instanţei de judecată, tănăra i-a implorat pe magistraţi să o elibereze măcar de Sărbători pentru a petrece pe Moş Nicolae acasă cu copiii. Şi judecătorii şi procurorii au declarat că sunt de acord cu intreruperea pedepsei, admiţănd cererea. La 5 decembrie, cu o zi inaintea lui Moş Nicolae, tănăra mămică de 28 de ani işi va putea imbrăţişa copiii. Familia Feliciei Fierăscu trăieşte intr-o casă sărăcăcioasă, dar foarte curată. Vestea că va veni acasă deja i-a răscolit pe membrii familiei, care abia aşteaptă să o vadă.

Tănăra a fost condamnată la un an de inchisoare pentru că nu a plătit pensia alimentară, in valoare totală de 700 lei, pentru o minoră din prima căsătorie, incredinţată soţului.

×
Subiecte în articol: observator