x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gorj: Sucuri expirate pentru Şeitan

Gorj: Sucuri expirate pentru Şeitan

de Gabriela Mladin    |    29 Mar 2010   •   00:00

Ministrul Muncii, Mihai Şeitan, a fost întâmpinat sâmbătă la Târgu-Jiu cu produse expirate. În cadrul unei conferinţe de presă organizate la Prefectura Gorj, ministrul, şefii instituţiilor deconcentrate şi jurnaliştii au consumat, cu încredere, sucuri expirate. Printre ei, şi şefa Oficiului pentru Protecţia Consumatorului din Gorj.

Cei care au observat că sucurile din protocolul asigurat de Prefectură sunt expirate au fost jurnaliştii. Produsele puse în consum aveau termenul de valabilitate depăşit şi de două săptămâni. Întrebat cum comentează situaţia, mi­nistrul Mihai Şeitan a declarat că ceea s-a întâmplat este un lucru grav. "Este grav, eu am băut doar apă şi sper să nu fie expirată."

Prefectul de Gorj, Liviu Andrei, nu şi-a asumat gafa şi a dat vina pe administratorul Prefecturii, căreia susţine că îi va aplica o sancţiune.  Rămâne de văzut dacă OPC va sancţiona Prefectura pentru punerea în consum a unor produse cu termen de valabilitate depăşit, mai ales că şefa acestui serviciu a consumat produsele expirate. Ea a plecat imediat ce a constatat că ziariştii şi-au dat seama de valabilitatea produselor. Apoi n-a mai putut fi contactată.

"Nu este vina mea, o să văd ce s-a întâmplat, nu trebuie să verific eu valabilitatea termenelor de pe produse. Administratorul Prefecturii are această atribuţie şi voi lua măsuri"
Liviu Andrei - prefectul de Gorj

×
Subiecte în articol: observator