x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Gribenco este vinovat!

Gribenco este vinovat!

de Libiu Mateescu    |    22 Mar 2009   •   00:00

Criminaliştii braşoveni sunt aproape de finalul anchetei în ceea ce-l priveşte pe principalul suspect al atacului armat de la casa de schimb valutar din Braşov, Serghei Gribenco, în urma căruia două persoane au fost ucise, iar a treia grav rănită.



Criminaliştii braşoveni sunt aproape de finalul anchetei în ceea ce-l priveşte pe principalul suspect al atacului armat de la casa de schimb valutar din Braşov, Serghei Gribenco, în urma căruia două persoane au fost ucise, iar a treia grav rănită. Proba ADN îl incriminează fără dubiu pe basarabean. Expertiza balistică arată însă că Gribenco a avut un complice, deocamdată neprins.

Aşa cum a anticipat Jurnalul Naţional în premieră, acum două săptămâni, criminaliştii braşoveni au stabilit cu certitudine indiciile vinovăţiei lui Serghei Gribenco, în cazul dublului omor de la casa de schimb valutar Candy.

Ultima analiză ADN a probelor biologice de la locul atacului armat, dar şi a probelor ridicate de la locuinţa sa din Ploieşti, îl indică pe Gribenco drept autor, în proporţie de 100%.

La aceste dovezi se adaugă şi proba recunoaşterii din grup, de către supravieţuitorul Răzvan Grasin, grav rănit în atac, acelaşi basarabean fiind cel indicat de principalul martor ocular. Evident, Serghei Gribenco neagă în continuare orice implicare în atac.

×
Subiecte în articol: observator gribenco