x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Guvernul pregătește închiderea teraselor!

Guvernul pregătește închiderea teraselor!

19 Iul 2020   •   10:51
Guvernul pregătește închiderea teraselor!

Guvernul pregătește închiderea teraselor după ora 23.00, începând de luna viitoare, într-o încercare de a încetini creșterea numărului de noi cazuri de coronavirus. Discuția este deschisă în guvern, premierul fiind nemulțumit că, deși controalele sunt intensificate, acestea nu sunt eficiente.

Discuțiile sunt destul de avansate, în acest moment, în ceea ce privește închiderea teraselor după ora 23.00, odată cu debutul lunii august. Trendul crescător al numărului persoanelor infectate cu coronavirus descurajează, practic, orice intenție de a menține programul pe tot parcursul nopții pe terasele și restaurantele din toată țara.

Dacă, inițial, dorința guvernului era de a închide terasele la ora 22.00, Ludovic Orban ar fi pledat pentru ora 23.00, încercând să le ofere patronilor încă o oră în plus în care să-și poată primi clienții.

Surse apropiate premierului, citate de Antena3, spun că Orban este nemulțumit că există oameni din guvern care înștiințează patronii de terase înainte de a se face controalele, astfel încât de multe ori, în ultimele zile, controalele au fost intensificate, însă nu au avut rata de eficiență așteptată de Guvern.

 

 

×
Subiecte în articol: închidere terase