x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Compania Municipală Eco Igienizare începe, marţi seara, al nouălea tratament de dezinsecţie împotriva ţânţarilor

Compania Municipală Eco Igienizare începe, marţi seara, al nouălea tratament de dezinsecţie împotriva ţânţarilor

de Redacția Jurnalul    |    06 Aug 2024   •   20:45
Compania Municipală Eco Igienizare începe, marţi seara, al nouălea tratament de dezinsecţie împotriva ţânţarilor
Sursa foto: facebook

Compania Municipală Eco Igienizare începe, marţi seara, al nouălea tratament de dezinsecţie împotriva ţânţarilor, dintre cele paisprezece prevăzute anul acesta în Programului Unitar de Acţiune aprobat de Consiliul General al Municipiului Bucureşti.

Potrivit unei postări pe Facebook a municipalităţii, tratamentul este efectuat în parcuri, pe spaţii verzi, pe terenuri ale instituţiilor publice, în cimitire, pe maluri de lac, în pieţe, târguri, oboare, bâlciuri, pe aliniamente stradale.

Tratamentele se vor desfăşura, în intervalul orar 22,00 - 5,00, pe întreg teritoriul Capitalei, în funcţie de condiţiile meteorologice. Produsele folosite sunt avizate de Ministerul Sănătăţii şi în concentraţia utilizată nu pun în pericol sănătatea oamenilor sau a animalelor, a precizat PMB.

Se pot face sesizări şi reclamaţii în legătură cu apariţia oricăror focare de infestare în Capitală la telefonul 0752.041.898 şi pe e-mail la sesizari@cmeib.ro. 

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

×