x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu de vegetație între stațiile Dârste și Timișul de Sus. Circulația feroviară a fost oprită 45 de minute

Incendiu de vegetație între stațiile Dârste și Timișul de Sus. Circulația feroviară a fost oprită 45 de minute

03 Sep 2017   •   16:12
Incendiu de vegetație între stațiile Dârste și Timișul de Sus. Circulația feroviară a fost oprită 45 de minute

Pompierii şi personalul feroviar au intervenit, duminică după-amiază, pentru stingerea unui incendiu de vegetaţie izbucnit în zona căii ferate între staţiile Dârste şi Timişul de Sus. 

Purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Braşov, Ciprian Sfreja, a precizat pentru AGERPRES că la faţa locului a acţionat un echipaj de pompieri, suprafaţa pe care s-a intervenit fiind între 60 şi 70 de metri pătraţi, la ieşire din Timişul de Jos. 

Potrivit unui comunicat de presă remis de CFR Infrastructură, duminică, la ora 15,00, circulaţia feroviară a fost întreruptă pentru a permite accesul şi intervenţia cu autospeciale, alimentarea cu energie a liniei de contact fiind oprită. 

CFR Infrastructură menţionează că trenurile IR 1937, IR 1645, R 15932 şi R 14033 au staţionat temporar în gările Predeal, Timişul de Sus şi Dârste. 

Circulaţia feroviară între Timişul de Sus şi Dârste a fost reluată începând cu ora 15,45 iar trenurile de călători care au staţionat în gările adiacente vor fi reînscrise în circulaţie în funcţie de rang, potrivit CFR Infrastructură.

AGERPRES

×