x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu într-un apartament din Sectorul 5: Trei persoane evacuate, una decedată

Incendiu într-un apartament din Sectorul 5: Trei persoane evacuate, una decedată

de Redacția Jurnalul    |    23 Aug 2024   •   13:00
Incendiu într-un apartament din Sectorul 5: Trei persoane evacuate, una decedată
Sursa foto: Hepta

Un bărbat a fost găsit mort, iar trei persoane, între care doi copii și o femeie, au fost evacuate vineri de polițiști în urma unui incendiu într-un apartament din Sectorul 5 al Capitalei.

Polițiști din cadrul Secției 18 Poliție au fost sesizați, vineri, prin apel 112, cu privire la faptul că, la un imobil din Sectorul 5, se manifestă un incendiu.

La fața locului s-au deplasat polițiști din cadrul subunității, precum și mai multe autospeciale de pompieri, din cadrul ISU-BIF, care au constatat că la unul dintre etaje se observă fum dens.

Echipaje de poliție din cadrul Secțiilor 17, 18 și 19 Poliție au acționat și au stabilit un perimetru de siguranță.

„Întrucât prioritar era evacuarea persoanelor aflate în clădire, la acel moment, mai mulți polițiști au intervenit de urgență și au evacuat trei persoane, de la un etaj superior, 2 copii, în vârstă de 4, respectiv 8 ani, precum și o femeie, blocate în interiorul apartamentului”, transmite Poliția Capitalei.

Polițiștii au scos persoanele în siguranță din imobil, fiind preluate de echipajele de prim-ajutor prezente la fața locului și transportate la două unități medicale, pentru îngrijiri de specialitate.

Totodată, în interiorul unui alt apartament a fost găsit și un bărbat, iar ulterior cadrele medicale au constatat decesul acestuia.

Mai multe autospeciale ale pompierilor acționează pentru lichidarea incendiului la ora transmiterii știrii.

 

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: incendiu decedata poliţie