x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Incendiu puternic într-un fost cămin pentru copii. Un bărbat a suferit arsuri

Incendiu puternic într-un fost cămin pentru copii. Un bărbat a suferit arsuri

de Redacția Jurnalul    |    29 Iun 2024   •   09:40
Incendiu puternic într-un fost cămin pentru copii. Un bărbat a suferit arsuri

Un incendiu puternic a izbucnit în noaptea de vineri spre sâmbătă într-o clădire dezafectată din orașul Balș, județul Olt. Un bărbat a suferit arsuri pe față și picioare. Pompierii spun că, cel mai probabil, flăcările au izbucnit după ce o persoană a adormit cu o țigară aprinsă.

Potrivit ISU Olt, acoperișul unei clădiri dezafectate, fost cămin pentru copii cu nevoi speciale, cu suprafața de circa 1.200 de metri pătrați, a ars complet în urma unui incendiu puternic, izbucnit, cel mai probabil, după ce o persoană a adormit cu o țigară aprinsă.

La fața locului au intervenit forțe din cadrul Gărzii Balș și Detașamentului Slatina, cu trei autospeciale de stingere, un autocamion cu container abroll, cu capacitatea de 10.000 de litri, o autospecială pentru intervenție la înălțime, o autospecială pentru primă intervenție și un echipaj SMURD.

Concomitent cu misiunea de stingere a incendiului, au fost constituite echipe de căutare-salvare a eventualelor vicitme, atât în clădire, cât și în zona adiacentă.

Astfel, în apropierea clădirii a fost găsit un bărbat de 36 de ani, cu arsuri la nivelul feței și membrelor superioare. Pacientul a fost transportat la Spitalul Balș cu arsuri de gradul I și II.

Misiunea pentru stingerea incendiului și îndepărtarea efectelor negative a durat aproximativ trei ore și jumătate.

(sursa: Mediafax)

×
Subiecte în articol: incendiu cămin copii