x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Sfârşit de weekend aglomerat pe DN1 şi pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Capitală

Sfârşit de weekend aglomerat pe DN1 şi pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Capitală

de Redacția Jurnalul    |    06 Aug 2023   •   16:00
Sfârşit de weekend aglomerat pe DN1 şi pe Autostrada Soarelui, pe sensul de mers spre Capitală

Polițiștii anunță că se înregistrează trafic intens pe DN 1 Ploiești - Brașov pe ambele sensuri, pe raza localităților Comarnic, Sinaia, Bușteni și Azuga. De asemenea, este aglomerație și pe A2 pe sensul de mers către București, cu o medie de 50 – 55 de autovehicule pe minut.

Pe DN 1 Ploiești - Brașov se înregistrează trafic intens pe ambele sensuri. Se circulă în condiții de ploaie și carosabil umed, în coloană, pe raza localităților Comarnic, Sinaia, Bușteni și Azuga.

Infotrafic raportează că pe DN 7 Pitești - Sibiu este trafic intens pe raza localității Căciulata, pe ambele sensuri, iar pe DN 39 Constanța - Vama Veche este trafic intens pe raza localităților Eforie Sud și Eforie Nord, în direcția către Constanța.

Pe A2 București - Constanța sunt valori de trafic ridicate pe sensul de mers către București, cu o medie de 50 – 55 de autovehicule/minut. Pe sensul către Constanța traficul se desfășoară normal.

(sursa: Mediafax)

 

×
Subiecte în articol: infotrafic aglomerație