x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Inspectoratul şcolar Bucureşti cere prefectului convocarea Comitetul pentru Situații de Urgență

Inspectoratul şcolar Bucureşti cere prefectului convocarea Comitetul pentru Situații de Urgență

30 Oct 2020   •   14:56
Inspectoratul şcolar Bucureşti cere prefectului convocarea Comitetul pentru Situații de Urgență
Sursa foto: Lucian Alecu

ISMB cere Prefectului să convoace luni Comitetul pentru Situații de Urgență hotărî scenariul de funcționare al unităților de învățământ pentru următoarele 14 zile. ISMB anunță că rata de incidență la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS CoV-2 nu a scăzut sub valoarea de 3 la mia de locuitori.

„În urma discuțiilor cu reprezentanții DSPMB, la data de 30 octombrie 2020, rata de incidență cumulată calculată la 14 zile a îmbolnăvirilor cu SARS CoV-2 nu a scăzut sub valoarea de 3 la 1000 de locuitori. Având in vedere situația epidemiologică actuală, ISMB a propus Instituției Prefectului Municipiului București convocarea Comitetului pentru Situații de Urgență, luni 02 noiembrie 2020”, anunță Inspectoratul Școlar al Municipiului București.

Sursa citată amintește că în temeiul Ordinului comun MEC-MS nr. 5487/1494/31.08.2020 si în funcție de recomandările DSPMB, Comitetul pentru Situații de Urgență va hotărî scenariul de funcționare al unităților de învățământ pentru următoarele 14 zile.

Comitetul Municipal pentru Situații de Urgență București a introdus pe 19 octombrie mai multe restricții, printre care și trecerea unităților de învățământ la Scenariul rosu, respectiv cursuri exclusiv online în toate unitățile de învățământ.

 

×
Subiecte în articol: inspectoratul şcolar bucureşti