x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Ioana Mihăilă: Centrele de vaccinare vor fi deschise atât în prima zi, cât și în a doua zi de Paște

Ioana Mihăilă: Centrele de vaccinare vor fi deschise atât în prima zi, cât și în a doua zi de Paște

26 Apr 2021   •   12:30
Ioana Mihăilă: Centrele de vaccinare vor fi deschise atât în prima zi, cât și în a doua zi de Paște
Sursa foto: Foto: Lucian Alecu

Centrele de vaccinare anti-COVID vor fi deschis în prima și a doua zi de Paște, potrivit informațiilor oferite de Comitetul național de coordonare a activităților privind vaccinarea împotriva COVID-19 (CNCAV), a anunțat, luni, ministrul Sănătății, Ioana Mihăilă.

„Conform informaţiilor primite de la CNCAV, centrele de vaccinare vor fi deschise atât în prima zi de Paşte, cât şi în a doua zi de Paşte", a declarat ministrul, într-o conferinţă de presă.

De asemenea, Ioana Mihăilă a accentuat importanța respectării regulilor de protecție sanitară în perioada Sărbătorilor Pascale.

„Având în vedere că suntem în Săptămâna Mare, săptămână care are implicaţii profunde în special pentru creştinii ortodocşi, iar în weekend este Paştele ortodox fac un apel la responsabilitate: pe de o parte, să încercăm să ne protejăm cât de mult posibil, iar, pe de altă parte, dacă avem programare la vaccinare, să o respectăm. (...) Vă doresc un Paşte luminat şi multă sănătate!", a mai transmis aceasta.

×
Subiecte în articol: ioana mihaila vaccinare paste