x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Revoluţionarul Dincă: Ponta să-mi aprobe eutanasierea. Ion Iliescu: Nu-ţi trebuie aprobare pentru sinucidere

Revoluţionarul Dincă: Ponta să-mi aprobe eutanasierea. Ion Iliescu: Nu-ţi trebuie aprobare pentru sinucidere

de Mediafax    |    19 Dec 2013   •   13:52
Revoluţionarul Dincă: Ponta să-mi aprobe eutanasierea. Ion Iliescu: Nu-ţi trebuie aprobare pentru sinucidere

Preşedintele de onoare al PSD, Ion Iliescu, a avut, joi, o discuţie pe holul Parlamentului cu revoluţionarul Dumitru Dincă, care i-a înmânat o cerere scrisă ca premierul Victor Ponta să-i aprobe eutanasierea, Iliescu replicându-i că acesta e un drept al lui şi nu trebuie să solicite aprobare.

"Aştept cu nerăbdare răspuns la cererea înmânată", i-a spus Dincă lui Iliescu.

"Sper să fii om serios", i-a răspuns Iliescu, adăugând că el va vorbi cu premierul Victor Ponta, dar nu ca să-i aprobe eutanasierea lui Dincă, ci pentru a aborda direct problemele revoluţionarilor.

"Ăsta (sinuciderea, n.r.) e dreptul tău, nu trebuie să-ţi aprobe nimeni aşa ceva. Cine vrea să se sinucidă poate să o facă. Nu are nevoie de aprobarea nimănui", a adăugat Iliescu.

"Cum să nu? Mă costă bani injecţia letală. Trebuie să mi-o facă cineva", i-a răspuns Dincă.

"Tu vorbeşti serios cu mine?", a replicat Iliescu.

"Aşa mi-aţi spus, că în loc să mă eutanasieze statul, să mă sinucid eu", a spus Dincă.

"Am spus altceva. Dacă tu iei o asemenea decizie, te priveşte pe tine, nu ceri aprobarea nimănui. Soluţia e alta. Eu reţin sâmburele raţional din discuţie, să căutăm soluţii pentru oamenii în nevoi", a închis discuţia Iliescu.

Dumitru Dincă a spus joi, la o reuniune a Institutului Revoluţiei Române, că va face o cerere ca premierul Victor Ponta să îi aprobe eutanasierea, demersul lui fiind apludat de ceilalţi revoluţionari. "Nu mai avem nevoie de bani , de sănătate, de nimic. Avem nevoie de un singur lucru: vom face câte o cerere adresată domnului Ponta să ne aprobe eutanasierea. Nu mai avem nevoie de bani , omorâţi-ne!", i-a spus Dincă lui Ion Iliescu, participant la reuniune.


×