x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator IPS Teodosie, un nou mesaj pentru tinerii de pe TikTok: „Vă voi da lumină din lumina lui Hristos”

IPS Teodosie, un nou mesaj pentru tinerii de pe TikTok: „Vă voi da lumină din lumina lui Hristos”

03 Noi 2022   •   12:22
IPS Teodosie, un nou mesaj pentru tinerii de pe TikTok: „Vă voi da lumină din lumina lui Hristos”
Sursa foto: Captura video

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, are acum cont și pe TikTok. Prelatul vrea să fie aproape de tineri și să le dea „ lumină din lumina lui Hristos”.

”Sunt bucuros să colaborez intens cu tinerii pe TikTok întrucât tinerii au cea mai mare nevoie de biserică, de Păstor, de îndrumători. Vă voi fi aproape tuturor pentru că tinerii sunt viitorul nostru și au nevoie de lumină. Vă voi da lumină din lumina lui Hristos și lumină din viața bisericii care este Maica neamului nostru românesc și Maica tuturor oamenilor de pe fața Pământului. Doamne ajută, să colaborăm frumos. La mulți ani, iubiți tineri!” aceasta a fost mesajul IPS Teodosie pentru tinerii prezenți pe TikTok.

IPS Teodosie, Arhiepiscopul Tomisului, a anunțat ieri că are cont pe una dintre cele mai utilizate rețele de socializare preferată de către tineri, TikTok.

"De astăzi ne găsim și pe tik-tok cu numele “ Arhiepiscopia Tomisului “ unde IPS Teodosie și alți preoți și teologi ai Arhiepiscopiei Tomisului vă vor mărturisi scurt și la obiect învățături creștine.

Doamne ajută!

www.tiktok.com/@arhiepiscopiatomisului", transmit reprezentanții Arhiepiscopiei.

 

 

Arhiepiscopul Tomisului are deja 1.000 de urmăritori pe TikTok a reușit să strângă mii de like-uri într-un timp record.

 

@arhiepiscopiatomisului #ipsteodosie #arhiepiscopiatomisului #invataturiortodoxe #invataturicrestine #invataturi #credinta #credintaindumnezeu #vorbeintelepte #guvern #rugaciune #interese ♬ Epic Motivational - StereojamMusic

 

 

 

 

×