x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Klaus Iohannis și prima doamnă participă la slujba de duminică de la Biserica Romano-Catolică din Sibiu

Klaus Iohannis și prima doamnă participă la slujba de duminică de la Biserica Romano-Catolică din Sibiu

de Redacția Jurnalul    |    09 Apr 2023   •   10:40
Klaus Iohannis și prima doamnă participă la slujba de duminică de la Biserica Romano-Catolică din Sibiu

Președintele României, Klaus Iohannis, și prima doamnă, Carmen Iohannis, participă la slujba de duminică de la Biserica Romano-Catolică „Sfânta Treime” din Sibiu.

Cei doi au ajuns la biserică în jurul orei 10.00. Klaus și Carmen Iohannis au intrat în biserică pentru a participa la slujba de duminică.

Anterior, Administrația Prezidențială a transmis mesajul președintelui Iohannis dedicat credincioșilor care sărbătoresc Paștele catolic.

„Cu prilejul Sfintelor Paşti, le transmit credincioşilor romano-catolici, reformaţi, unitarieni şi evanghelici din România calde urări de sănătate şi prosperitate! Învierea Domnului să vă aducă bucurie în suflete, darul comuniunii cu cei dragi, răsplata păcii şi a armoniei”, se arată în mesaj.

Preşedintele Klaus Iohannis a avut un mesaj și pentru creștinii care duminică sărbătoresc Floriile.

„Sfintele Paşti ne oferă cu multă generozitate sensul, căldura şi forţa valorilor creştine, care continuă să ne fie şi astăzi călăuză în vremuri dificile. Fie ca Sărbătoarea Învierii Domnului să aducă tuturor regăsirea cu cei apropiaţi în lumina speranţei, a iubirii şi a credinţei!”, se mai arată în mesaj.

Klaus Iohannis

(sursa: Mediafax)

×