x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator La Păltiniş, zăpada măsoară 52 cm, iar la Bâlea Lac - 1,6 metri. Vezi IMAGINI LIVE pe webcam jurnalul.ro

La Păltiniş, zăpada măsoară 52 cm, iar la Bâlea Lac - 1,6 metri. Vezi IMAGINI LIVE pe webcam jurnalul.ro

01 Feb 2013   •   13:47
La Păltiniş, zăpada măsoară 52 cm, iar la Bâlea Lac - 1,6 metri. Vezi IMAGINI LIVE pe webcam jurnalul.ro

Cei care doresc să se bucure de zăpadă în acest weekend o pot face în judeţul Sibiu, fie în staţiunea Păltiniş, unde stratul de zăpadă măsoară 52 de centimetri, fie la Bâlea Lac, unde zăpada este mult mai mare, de 1,6 metri.

În următoarele zile, turiştii care merg în staţiunea Păltiniş, se pot aştepta la ninsori slabe, ca şi cei care merg la Bâlea. Spre deosebire de Păltiniş, la Bâlea Lac este posibil ca vântul să fie mai puternic în următoarele zile, anunţă meteorologii.

IMAGINI LIVE de pe pârtiile din România pe
webcam jurnalul.ro

Spre deosebire de Păltiniş, Bâlea Lac este o zonă unde accesul se poate face cu maşina plus telecabina. Accesul la Bâlea Lac se poate face cu maşina pe DN1, după care pe Transfăgărăşan până la Bâlea Cascadă, care reprezintă cea mai spectaculoasă cădere de ape din întregul lanţ al Carpaţilor Meridionali.

De la Bâlea Cascadă la Bâlea Lac, adică aproape 800 de metri altitudine, turiştii pot urca doar cu telecabina şi numai dacă nu este vânt puternic.

×