x close
Click Accept pentru a primi notificări cu cele mai importante știri! Nu, multumesc Accept
Jurnalul.ro Ştiri Observator Lidia Fecioru dezvăluie băutura-minune care scade glicemia. Remediu simplu și eficient

Lidia Fecioru dezvăluie băutura-minune care scade glicemia. Remediu simplu și eficient

de Redacția Jurnalul    |    07 Iul 2024   •   19:20
Lidia Fecioru dezvăluie băutura-minune care scade glicemia. Remediu simplu și eficient
Sursa foto: Captura Adevăruri ascunse

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a dezvăluit, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse, un leac-minune pentru cei care se confruntă cu nivelul ridicat de zahăr din sânge.

Potrivit Lidiei Fecioru, „laptele de dovleac” este eficient pentru persoanele care se confruntă cu glicemia ridicată.

„Există oameni care chiar dacă-și iau tratamentul pentru zahărul ridicat în sânge, au faze din astea, unde li se ridică foarte tare și, pe lângă medicamentul pe care îl iau, ar putea să mai facă un lucru: lapte de dovleac. 

Deci, se pune într-o blender 150g de semințe de dovleac curățate, se pun patru pahare de apă și se pune totul bine-bine la blender. Se scoate, se trece printr-o sită să rămână zeama fără pulpiță, după care se toarnă înapoi în bleder, se toarnă o jumătate de linguriță de scorțișoară și patru-cinci prune uscate. Apoi se face iar la blender, se pune amestecul într-un borcan de sticlă și se păstrează la frigider.

Această cantitate se bea 4 zile, cu jumătate de oră înainte de masă, pe stomacul gol. O dată pe zi bem câte 100g, 4 zile: 100 dimineață, 100 la prânz, 100 seara. Apo facem patru zile pauză, iar bem patru zile, iar facem pauză, facem chestia asta de câteva ori. 

E foarte bună pentru scăderea rapidă a glicemiei, sunt foarte mulți care au această problemă și e bună și pentru copii și pentru cei maturi”, a dezvăluit Lidia Fecioru, în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse.

×